Резултати

еНаука >  Резултати >  Canned sea fish marketed in Serbia: their zinc, copper, and iron levels and contribution to the dietary intake
Назив: Canned sea fish marketed in Serbia: their zinc, copper, and iron levels and contribution to the dietary intake
Аутори: Popović, Aleksandar R.  ; Relić, Dubravka  ; Vranić, Danijela  ; Babic-Milijasevic, Jelena A.  ; Pezo, Lato  ; Dinovic-Stojanovic, Jasna M.
Година: 2018
Публикација: Arhiv za higijenu rada i toksikologiju
ISSN: 0004-1254 Arhiv za higijenu rada i toksikologiju Претражи идентификатор
Издавач: Inst Medical Research & Occupational Health, Zagreb
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 69 br. 1 str. 55-60
DOI: 10.2478/aiht-2018-69-3069
WoS-ID: 000428799300005
Scopus-ID: 2-s2.0-85046150143
PMID: 29604194
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2120
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/599
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/333309
Пројекат: Proučavanje fizičkohemijskih i biohemijskih procesa u životnoj sredini koji utiču na zagađenje i istraživanje mogućnosti za minimiziranje posledica (RS-172001)
Unapređenje proizvodnih kapaciteta šarana (Cyprinus carpio L) programima ishrane i selekcije (RS-31075)
Osmotska dehidratacija hrane - energetski i ekološki aspekti održive proizvodnje (RS-31055)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

4
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
2
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца