Резултати

еНаука >  Резултати >  Options for the Production of Selenized Chicken Meat
Назив: Options for the Production of Selenized Chicken Meat
Аутори: Krstić, Branko; Jokić, Živan; Pavlović, Zoran; Živković, Dušan  
Година: 2012
Публикација: Biological Trace Element Research
ISSN: 0163-4984 Biological Trace Element Research Претражи идентификатор
Издавач: Humana Press Inc, Totowa
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 146 br. 1 str. 68-72
DOI: 10.1007/s12011-011-9229-0
WoS-ID: 000301543800011
Scopus-ID: 2-s2.0-84858445463
PMID: 21986861
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3034
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/334542
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

22
SCOPUSTM
8
PubMed CentralTM
15
OpenCitations
21
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.