Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of different packagink conditions on shelf–life of ham
Назив: Effect of different packagink conditions on shelf–life of ham
Аутори: Tanja Žugić-Petrović; Dragana Stanisavljević; Predrag Ilić; Mladenović, Katarina G.  ; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Ljiljana Čomić
Година: 2018
Публикација: XXII International Eco – conference, X Eco – conference on Safe food
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 181-188
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/338826
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.