Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes Of The Fatty Acid Composition And Total Lipid Content In Cultured Carp (Cyprinus Carpio L.) Correlated To Supplementary Diet
Назив: Changes Of The Fatty Acid Composition And Total Lipid Content In Cultured Carp (Cyprinus Carpio L.) Correlated To Supplementary Diet
Promene sastava masnih kiselina i sadržaja lipida u mesu šarana (cyprinus carpio l.) U zavisnosti od dodatne hrane
Аутори: Trbović, Dejana  ; Marković, Zoran  ; Petronijević, Radivoj  ; Čanak, Stevan  ; Spirić, Danka  ; Djordjević, Vesna  ; Spirić, Aurelija 
Година: 2015
Публикација: 7. International Conference “Water & Fish” Faculty of Agriculture, Belgrade-Zemun, Serbia, June, 10
Издавач: Belgrade: University of Belgrade, Faculty of Agriculture
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-224-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 513-517
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/339379
http://www.cefah.agrif.bg.ac.rs
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5607
URL: http://www.cefah.agrif.bg.ac.rs
Пројекат: Uticaj kvaliteta komponenata u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje (RS-31011)
Unapređenje proizvodnih kapaciteta šarana (Cyprinus carpio L) programima ishrane i selekcije (RS-31075)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.