Резултати
еНаука >
Резултати >
Changes Of The Fatty Acid Composition And Total Lipid Content In Cultured Carp (Cyprinus Carpio L.) Correlated To Supplementary Diet
Назив: | Changes Of The Fatty Acid Composition And Total Lipid Content In Cultured Carp (Cyprinus Carpio L.) Correlated To Supplementary Diet Promene sastava masnih kiselina i sadržaja lipida u mesu šarana (cyprinus carpio l.) U zavisnosti od dodatne hrane |
Аутори: | Trbović, Dejana ; Marković, Zoran ; Petronijević, Radivoj ; Čanak, Stevan ; Spirić, Danka ; Djordjević, Vesna ; Spirić, Aurelija | Година: | 2015 | Публикација: | 7. International Conference “Water & Fish” Faculty of Agriculture, Belgrade-Zemun, Serbia, June, 10 | Издавач: | Belgrade: University of Belgrade, Faculty of Agriculture | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7834-224-0 Претражи идентификатор | Колација: | str. 513-517 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/339379 http://www.cefah.agrif.bg.ac.rs http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5607 |
URL: | http://www.cefah.agrif.bg.ac.rs | Пројекат: | Uticaj kvaliteta komponenata u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje (RS-31011) Unapređenje proizvodnih kapaciteta šarana (Cyprinus carpio L) programima ishrane i selekcije (RS-31075) |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.