Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of protease and duration of fattening period on dressing percentage of roiler chickens
Назив: Effect of protease and duration of fattening period on dressing percentage of roiler chickens
Uticaj enzima proteaze i dužine trajanja tova na randman klanja tovnih pilića
Аутори: Dosković, Vladimir  ; Bogosavljević-Bošković, Snežana  ; Perić, Lidija  ; Lukić, Miloš  ; Škrbić, Zdenka  ; Rakonjac, Simeon  ; Petričević, Veselin  
Година: 2016
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Institute for Animal Husbandry, Belgrade
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 32 br. 4 str. 353-360
DOI: 10.2298/bah1604353D
VBS COBISS: 50419727
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/489
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/341089
Пројекат: Održiva konvencionalna i revitalizovana tradicionalna proizvodnja živinskog mesa i jaja sa dodatom vrednošću (RS-31033)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца