Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of protease and duration of fattening period on dressing percentage of roiler chickens
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of protease and duration of fattening period on dressing percentage of roiler chickens Uticaj enzima proteaze i dužine trajanja tova na randman klanja tovnih pilića |
Аутори: | Dosković, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Издавач: | Institute for Animal Husbandry, Belgrade | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 32 br. 4 str. 353-360 | DOI: | 10.2298/bah1604353D | VBS COBISS: | 50419727 | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/489 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/341089 |
Пројекат: | Održiva konvencionalna i revitalizovana tradicionalna proizvodnja živinskog mesa i jaja sa dodatom vrednošću (RS-31033) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |