Резултати
еНаука >
Резултати >
Impact of hunting ground, nutrition and chemical factors to mortality, reproduction and use value of pheasant meat (Phasianus colchicus).
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Impact of hunting ground, nutrition and chemical factors to mortality, reproduction and use value of pheasant meat (Phasianus colchicus). | Аутори: | Đorđević, Nenad Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Proceeding of the International Symposium on Animal Science, Herceg Novi, June 03rd-08th, 204-209 | Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet, Herceg Novi | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-468-8![]() ![]() |
Колација: | str. 204-209 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/342905 | URL: | https://www.isas2019.stocarstvo.edu.rs/proceedings-and-book-of-abstracts | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.