Резултати
еНаука >
Резултати >
Assessment of stability of seed yield and seed oil content in confectionery hybrids using AMMI analysis

Назив: | Assessment of stability of seed yield and seed oil content in confectionery hybrids using AMMI analysis | Аутори: | Nada Hladni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Book of Abstracts, 6th Congress of the Serbian Genetic Society, 13-17 October 2019, Vrnjačka Banja | Издавач: | Belgrade : Serbian Genetic Society | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-87109-15-5![]() ![]() |
Колација: | str. 196-196 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/343008 http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/3057 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |