Резултати

еНаука >  Резултати >  The effects of dietary Selenium-yeast level on glutathione peroxidase activity, tissue Selenium content, growth performance, and carcass and meat quality of broilers
Назив: The effects of dietary Selenium-yeast level on glutathione peroxidase activity, tissue Selenium content, growth performance, and carcass and meat quality of broilers
Аутори: Marković, Radmila  ; Ćirić, Jelena  ; Drljačić, Aleksandar; Šefer, Dragan  ; Jovanović, Ivan  ; Jovanović, Dragoljub  ; Milanović, Svetlana  ; Trbović, Dejana  ; Radulović, Stamen  ; Baltić, Milan Ž. ;
Година: 2018
Публикација: Poultry Science
ISSN: 0032-5791 Poultry Science Претражи идентификатор
Издавач: Oxford Univ Press, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 97 br. 8 str. 2861-2870
DOI: 10.3382/ps/pey117
WoS-ID: 000440954500027
Scopus-ID: 2-s2.0-85054897344
PMID: 29669132
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/347073
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1595
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

40
SCOPUSTM
14
PubMed CentralTM
21
OpenCitations
36
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.