Резултати
еНаука >
Резултати >
The effects of dietary Selenium-yeast level on glutathione peroxidase activity, tissue Selenium content, growth performance, and carcass and meat quality of broilers
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The effects of dietary Selenium-yeast level on glutathione peroxidase activity, tissue Selenium content, growth performance, and carcass and meat quality of broilers | Аутори: | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Poultry Science | ISSN: | 0032-5791![]() ![]() |
Издавач: | Oxford Univ Press, Oxford | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 97 br. 8 str. 2861-2870 | DOI: | 10.3382/ps/pey117 | WoS-ID: | 000440954500027 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85054897344 | PMID: | 29669132 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/347073 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1595 |
Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.