Резултати
еНаука >
Резултати >
Evaluation of antifungal activity of Oreganum heracleoticum L. essential oil against some foodborne fungi
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Evaluation of antifungal activity of Oreganum heracleoticum L. essential oil against some foodborne fungi | Аутори: | Čabarkapa, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | 6th Central European Congress on Food | Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu, Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-028-5![]() ![]() |
Колација: | str. 226-226 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/348401 | URL: | http://cefood2012.rs/en/home-page | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.