Резултати

еНаука >  Резултати >  Different levels of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods and the related risk for human illness
Назив: Different levels of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods and the related risk for human illness
Аутори: Olivera Bunčić; Katić, Vera 
Година: 2011
Публикација: Days of veterinary medicine 2011, Skoplje, Makedonija
Издавач: Faculty of Veterinary Medicine, Skopje, Makedonija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-9989-774-20-X ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 41-41
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/348893
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.