Резултати
еНаука >
Резултати >
Different levels of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods and the related risk for human illness
Назив: | Different levels of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods and the related risk for human illness | Аутори: | Olivera Bunčić; Katić, Vera ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Days of veterinary medicine 2011, Skoplje, Makedonija | Издавач: | Faculty of Veterinary Medicine, Skopje, Makedonija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-9989-774-20-X![]() ![]() |
Колација: | str. 41-41 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/348893 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.