Резултати

еНаука >  Резултати >  Phenolic compounds and vitamin C as sources of antioxidant activity in black currant fruit (Ribes nigrum L.)
Назив: Phenolic compounds and vitamin C as sources of antioxidant activity in black currant fruit (Ribes nigrum L.)
Fenolne komponente i vitamin C kao izvori antioksidativne aktivnosti ploda crne ribizle (Ribes nigrum L.)
Аутори: Milivojević, Jasminka  ; Bogdanović-Pristov, Jelena  ; Maksimović, Vuk  
Година: 2010
Публикација: Acta agriculturae Serbica
ISSN: 0354-9542 Acta agriculturae Serbica Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Kragujevcu - Agronomski fakultet, Čačak
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 15 br. 29 str. 3-10
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/516743061#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/349954
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2257
URL: http://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/0354-9542/2010/0354-95421029003M.pdf
Пројекат: Nove sorte, selekcije i tehnologije gajenja kao faktori intenziviranja voćarske proizvodnje (RS-20103)
Ispitivanja novih biosenzora za monitoring i dijagnostiku biljaka (RS-143043)
Biofizička istraživanja membranskih procesa: interakcija membranskih receptora i kanala sa spoljašnjim faktorima i intracelularna regulacija (RS-143016)
М-категорија: 
52M52 - Национални часопис категорије M52

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца