Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of nutrition in the finishing stage on bison meat yield and quality score
Назив: The effect of nutrition in the finishing stage on bison meat yield and quality score
Аутори: Božić, Aleksandar K.  ; Gaško J.; Beuković M.; Beuković D.; Plavšić M.
Година: 2019
Издавач: Poljoprivredni fakultet Novi Sad i Poljoprivredni fakultet Zemun, Herceg Novi
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-467-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 23-23
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/352613
URL: https://drive.google.com/file/d/1WNNG2AbYnXuT9lGy2jhjZNEcpRTOL9dv/view
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.