Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of nutrition in the finishing stage on bison meat yield and quality score
Назив: | The effect of nutrition in the finishing stage on bison meat yield and quality score | Аутори: | Božić, Aleksandar K. ; Gaško J.; Beuković M.; Beuković D.; Plavšić M. | Година: | 2019 | Издавач: | Poljoprivredni fakultet Novi Sad i Poljoprivredni fakultet Zemun, Herceg Novi | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-467-1 Претражи идентификатор | Колација: | str. 23-23 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/352613 | URL: | https://drive.google.com/file/d/1WNNG2AbYnXuT9lGy2jhjZNEcpRTOL9dv/view | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.