Naziv: | Characterization, Antioxidant and Antibacterial Activity of Essential Oils and Their Encapsulation into Biodegradable Material Followed by Freeze Drying |
Autori: | Kokina, Mariia; Salević, Ana ; Kalušević, Ana ; Lević, Steva ; Pantić, Milena ; Pljevljakusić, Dejan ; Šavikin, Katarina ; Shamtsyan, Mark; Nikšić, Miomir ; Nedović, Viktor ![](/image/organisations_icon_ico.png) |
Godina: | 2019 |
Publikacija: | Food Technology and Biotechnology |
ISSN: | 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Pretraži identifikator |
Izdavač: | Faculty Food Technology Biotechnology, Zagreb |
Tip rezultata: | Naučni članak |
Kolacija: | vol. 57 br. 2 str. 282-289 |
DOI: | 10.17113/ftb.57.02.19.5957 |
WoS-ID: | 000477852800015 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85069860168 |
PMID: | 31537977 |
URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4930 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353559 |
Projekat: | Saint Petersburg State Institute of Technology (Technical University), Russia Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010) |
M-kategorija: | 22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu |