Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of weight loss and temperature of broiler carcasses during air cooling with intermittent water spraying: Case study
Назив: Determination of weight loss and temperature of broiler carcasses during air cooling with intermittent water spraying: Case study
Аутори: Rašeta, Mladen  ; Branković-Lazić, Ivana  ; Mrdović, Boris  ; Becskei, Zsolt  
Година: 2017
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institute of meat hygiene and technology, Belgrade
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 58 br. 2 str. 88-92
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1438
http://www.journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/59
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353709
URL: http://www.journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/59
Пројекат: Smanjivanje sadržaja natrijuma u proizvodima od mesa - tehnološke mogućnosti, karakteristike kvaliteta i zdravstveni aspekti (RS-31083)
Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца