Резултати

еНаука >  Резултати >  White cheeses as a potential source of bioactive peptides
Назив: White cheeses as a potential source of bioactive peptides
Аутори Barać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  ; Vučić, Tanja  ; Vasić, Milena; Smiljanić, Milenko
Година: 2017
Публикација: Mljekarstvo
ISSN: 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор
Издавач: Croatian Dairy Union, Zagreb
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 67 br. 1 str. 3-16
DOI: 10.15567/mljekarstvo.2017.0101
WoS-ID: 000394059000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85011598990
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/356786
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4364
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

27
SCOPUSTM
16
OpenCitations
21
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца