Резултати

еНаука >  Резултати >  Stability of a cyanidin-3-O-glucoside extract obtained from Arbutus unedo L. and incorporation into wafers for colouring purposes
Назив: Stability of a cyanidin-3-O-glucoside extract obtained from Arbutus unedo L. and incorporation into wafers for colouring purposes
Аутори: López, Cecilia Jiménez; Caleja, Cristina; Prieto, M.A.; Soković, Marina  ; Calhelha, Ricardo C.; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C.F.R.
Година: 2019
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 275 str. 426-438
DOI: 10.1016/J.FOODCHEM.2018.09.099
WoS-ID: 000448386000050
Scopus-ID: 2-s2.0-85054012680
URI: https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/3218
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/357545
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814618316704?via%3Dihub
Пројекат: Foundation for Science and Technology (FCT, Portugal) UID/AGR/00690/2013)
FEDER under Programme PT2020 (UID/AGR/00690/2013)
European Regional Development Fund (ERDF) through the Regional Operational Program North 2020 (NORTE-01-0145-FEDER-023289 and Norte-01-0247-FEDER-024479)
FEDER-Interreg Espana-Portugal programme 0377_Iberphenol_6_E
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

34
SCOPUSTM
21
OpenCitations
29
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.