Резултати

еНаука >  Резултати >  Korišćenje srednjelančanih masnih kiselina u ishrani brojlera u tovu
Назив: Korišćenje srednjelančanih masnih kiselina u ishrani brojlera u tovu
Use of medium-chain fatty acids in the nutrition of broilers in fattening
Аутори: Perić, Dejan  ; Marković, Radmila  ; Radulović, Stamen  ; Grdović, Svetlana  ; Baltić, Branislav; Nedić, Drago N.  ; Šefer, Dragan  
Година: 2020
Публикација: 25. Godišnje savjetovanje doktora veterinarske medicine Republike Srpske (Bosna i Hercegovina), Teslić, 2020
Издавач: Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-770-7-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 170-173
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3357
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/360272
Пројекат: Одабране биолошке опасности за безбедност/квалитет хране анималног порекла и контролне мере од фарме до потрошача
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца