Резултати

еНаука >  Резултати >  Presence of deoxynivalenol in bread in Serbia during 2018-2019
Назив: Presence of deoxynivalenol in bread in Serbia during 2018-2019
Аутори: Marko Jauković; Zečević, Veselinka M.  ; Nikolić, Milica V.  
Година: 2019
Публикација: Book of Proceedings : X International Scientific Agriculture Symposium "Agrosym 2019", Jahorina, October 03 - 06
Издавач: Istočno Sarajevo : Poljoprivredni fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99976-787-2-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 965-968
URI: http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/596
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/361678
http://agrosym.ues.rs.ba/agrosym/agrosym_2019/BOOK_OF_PROCEEDINGS_2019_FINAL.pdf
URL: http://agrosym.ues.rs.ba/agrosym/agrosym_2019/BOOK_OF_PROCEEDINGS_2019_FINAL.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.