Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of quince variety on ethanol content and quality of quince brandy
Назив: Influence of quince variety on ethanol content and quality of quince brandy
Аутори: Radović Aleksandar; Predrag Vukosavljević; Teodora Radenković; Mile Veljović; Sofija Rankov; Karabegović, Ivana T.  
Година: 2021
Публикација: Book of abstracts - 14th Symposium "Novel Technologies and Economic Development"
Издавач: University of Niš, Faculty of Technology Leskovac
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-89429-44-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 35
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/362956
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.