Резултати
еНаука >
Резултати >
Zinc contents in the longissimus dorsi and semimembranosus muscles for five purebred pigs from vojvodina (northern Serbia)
Назив: | Zinc contents in the longissimus dorsi and semimembranosus muscles for five purebred pigs from vojvodina (northern Serbia) | Аутори: | Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Tasić, Tatjana ; Kevrešan, Žarko ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Ikonić, Predrag ; Šumić, Zdravko | Година: | 2012 | Публикација: | Book of abstracts, International conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage \'\'Chemical Reactions in Foods VII\'\' | Издавач: | Institute of Chemical Technology, Prague, Češka | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-80-7080-836-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 246-246 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/363075 | URL: | http://www.crf2012.eu/book_of_abstracts.html | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.