Резултати

еНаука >  Резултати >  Zinc contents in the longissimus dorsi and semimembranosus muscles for five purebred pigs from vojvodina (northern Serbia)
Назив: Zinc contents in the longissimus dorsi and semimembranosus muscles for five purebred pigs from vojvodina (northern Serbia)
Аутори: Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Tasić, Tatjana  ; Kevrešan, Žarko  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Ikonić, Predrag  ; Šumić, Zdravko  
Година: 2012
Публикација: Book of abstracts, International conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage \'\'Chemical Reactions in Foods VII\'\'
Издавач: Institute of Chemical Technology, Prague, Češka
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-80-7080-836-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 246-246
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/363075
URL: http://www.crf2012.eu/book_of_abstracts.html
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.