Резултати
                
                    еНаука > 
                
                
                    Резултати > 
                
                
                    The impact of grape variety and training system on quantity of prunning remains and possibilities of their utilization
                
            
            
            | Назив: | The impact of grape variety and training system on quantity of prunning remains and possibilities of their utilization | Аутори: | Dražić, Milan  | 
Година: | 2011 | Публикација: | 22nd International symposium Food safety production | Издавач: | University of Novi Sad, Serbia. Faculty of Agriculture, Bosnia and Hercegovina | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-219-6   Претражи идентификатор | 
Колација: | str. 338-340 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/365652 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.