Резултати

еНаука >  Резултати >  The importance of lactoferrin in calves nutrition
Назив: The importance of lactoferrin in calves nutrition
Аутори: Šefer, Dragan  ; Petrujkić, Branko  ; Marković, Radmila  ; Milić, Dragan  ; Jakić-Dimić, Dobrila  
Година: 2013
Публикација: XIII Middle European Buiatrics Congress, Belgrade, June 5 - 8, 2013
Издавач: Belgrade: Serbian Buiatric’s Association : Faculty of Veterinary Medicine
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-916767-0-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 231-236
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/365720
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3832
Пројекат: Молекуларно-генетичка и екофизиолошка истраживања у заштити аутохтоних анималних генетичких ресурса, очувању добробити, здравља и репродукције гајених животиња и производњи безбедне хране
Унапређење и развој хигијенских и технолошких поступака у производњи намирница животињског порекла у циљу добијања квалитетних и безбедних производа конкурентних на светском тржишту
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца