Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant activity of conventional and organically produced flours
Назив: Antioxidant activity of conventional and organically produced flours
Аутори: Miladinović, Bojana M.  ; Stojanović, Dušica B.  ; Kostić, Milica N.  ; Milutinović, Milica S.  ; Branković, Suzana V.  ; Marija Gočmanac Ignjatović ; Kitić, Dušanka V.  
Година: 2019
Публикација: 53rd International congress, Days of preventive medicine
Издавач: Niš
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 142-142
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/369667
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.