Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of meat quality of tench and carp
Назив: Comparison of meat quality of tench and carp
Аутори: Ćirković, Miroslav ; Aurelija Spirić ; Đorđević, Vesna  ; Novakov, Nikolina  ; Ljubojević, Dragana  ; Vranić, Danijela G.  
Година: 2011
Публикација: Conference proceedings, V Intenational Conference „Aquaculture & Fishery“
Издавач: Institut za zootehniku Poljoprivredni fakultet, Univerzitet u Beogradu- Srbija, Republika Srbija, Beograd
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-119-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 60-65
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/370979
URL: http://www.cefah.agrif.bg.ac.rs/download/Aquaculture%20&%20Fishery%202011.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.