Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of resveratrol on membrane fluidity of proliposomes
Назив: Influence of resveratrol on membrane fluidity of proliposomes
Аутори: Isailović, Bojana  ; A. Ota; Đorđević, Verica  ; M. Šentjurc; Nedović, Viktor  ; Bugarski, Branko  ; N. Poklar Ulrih
Година: 2014
Публикација: 1st Congress on Food Structure Design
Издавач: Eds: Vicente A.A., Silva C.L.M., Piazza L., Portugal
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-989-97478-5-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 44-44
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/371272
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.