Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of pumpkin seed oil in continuous phase on obtaining monodisperse water-in-oil emulsions by membrane emulsification
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Influence of pumpkin seed oil in continuous phase on obtaining monodisperse water-in-oil emulsions by membrane emulsification | Аутори: | Ilić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | 3th International Congress ”Engineering, Environment and Materials in the Processing Industry”, Jahorina, Bosnia and Herzegovina, 2013, 04.03.-06.03., No 3 | Издавач: | Zvornik: University of East Sarajevo, Faculty of Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-09-1![]() ![]() |
Колација: | str. 287-293 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/371965 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=86461&source=eNauka&language=en https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/29140 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.