Резултати

еНаука >  Резултати >  Eating habits of Serbian consumers regarding content of fat and salt in meat products
Назив: Eating habits of Serbian consumers regarding content of fat and salt in meat products
Аутори: Đinović-Stojanović, Jasna  ; Ristic, M; Troeger, K
Година: 2019
Публикација: IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 333 br. 1 str. 012056-012056
DOI: 10.1088/1755-1315/333/1/012056
WoS-ID: 000509758800056
Scopus-ID: 2-s2.0-85074630896
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/372394
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

2
SCOPUSTM
1
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.