Results
eNauka >
Results >
Uticaj dodataka prirodnog porekla (prah celera i acerola trešnje) na održivost barenih kobasica u tipu viršle
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Title: | Uticaj dodataka prirodnog porekla (prah celera i acerola trešnje) na održivost barenih kobasica u tipu viršle Effect of natural additivies (celry and acerola cherry powder) on shelf life of cooked sausages (hot dogs) |
Authors: | Ivić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Issue Date: | 2016 | Publication: | Zbornik radova, 57. Savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 19-24. jun 2016. | Publisher: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje” |
Type: | Conference Paper | ISBN: | 978-86-6253-061-5![]() ![]() |
Collation: | str. 225-233 | VBS COBISS: | 326649095 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/378026 | Metadata source: | Migrirano iz RIS podataka | Availability note: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | M-category: | Mp. category will be shown later |
Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.