Results

eNauka >  Results >  Uticaj dodataka prirodnog porekla (prah celera i acerola trešnje) na održivost barenih kobasica u tipu viršle
Title: Uticaj dodataka prirodnog porekla (prah celera i acerola trešnje) na održivost barenih kobasica u tipu viršle
Effect of natural additivies (celry and acerola cherry powder) on shelf life of cooked sausages (hot dogs)
Authors: Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Jokanović, Marija  ; Radić, Nataša; Škaljac, Snežana  ; Tomović, Vladimir  
Issue Date: 2016
Publication: Zbornik radova, 57. Savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 19-24. jun 2016.
Publisher: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Type: Conference Paper
ISBN: 978-86-6253-061-5 Search Idenfier
Collation: str. 225-233
VBS COBISS: 326649095
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/378026
Metadata source: Migrirano iz RIS podataka
Availability note: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-category: 
Mp. category will be shown later

Find the DOI


Google ScholarTM

Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.