Резултати
еНаука >
Резултати >
Very high gravity fermentation of sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in combined alginate-maize stem ground tissue beads

Назив: | Very high gravity fermentation of sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in combined alginate-maize stem ground tissue beads | Аутори: | Vučurović, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Book of abstracts / 1st International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP 2019, 10th-11th October 2019 Novi Sad | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-102-5![]() ![]() |
Колација: | str. 37-37 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/379187 | URL: | https://zenodo.org/record/4007794/files/book-of-abstracts.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.