Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of different oil sources in broiler chickens nutrition
Назив: Effect of different oil sources in broiler chickens nutrition
Аутори: Puvača, Nikola  ; Stanaćev S.V.; Stanaćev Ž.V.; Milošević N.; Milić D.; Beuković D.
Година: 2013
Публикација: 23rd International symposium “New Technologies in Contemporary Animal Production”
Издавач: University of Novi Sad, Faculty of Agriculture, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-271-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 229-231
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/380544
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.