Резултати

еНаука >  Резултати >  Varietal differences of Prokupac, Evita and Čokot Zemun based on their anthocyanins content in grape skin extract
Назив: Varietal differences of Prokupac, Evita and Čokot Zemun based on their anthocyanins content in grape skin extract
Аутори: Živković, Jelena  ; Jadranin, Milka  ; Przić, Zoran  ; Marković, Nebojša  ; Sokolović, Danijel; Šavikin, Katarina  ; Menković, Nebojša  
Година: 2021
Публикација: Chemistry & Biodiversity
ISSN: 1612-1872 Chemistry and Biodiversity Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 18 br. 4
DOI: 10.1002/cbdv.202000858
WoS-ID: 000627864000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85102559439
PMID: 33571393
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5830
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/380860
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/4249
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) (RS-200116)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200003 (Institut za proučavanje lekovitog bilja 'Dr Josif Pančić', Beograd) (RS-200003)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца