Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj tehnoloških faktora u proizvodnji crvenih vina na sadržaj i stabilnost katehina i njihovih oligomera
Назив: Uticaj tehnoloških faktora u proizvodnji crvenih vina na sadržaj i stabilnost katehina i njihovih oligomera
Остали називи: Influence of technological factors in the production of red wine on the content and stability of catechins and their oligomers
Аутори: Puškaš, Vladimir  
Ментор: Jović, Slobodan 
Остала ауторства: Ćetković, Gordana  ; Jović, Slobodan ; Korać, Nada 
Година: 2010
Издавач: Novi Sad: Autorski reprint
Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Тип резултата: Докторска дисертација
Колација: str. 1-143
VBS COBISS: 259681799
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/10372
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacijadisertacija.pdf?controlNumber=(BISIS)82613&fileName=disertacija.pdf&id=519&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=82613&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije152448110714421.pdf?controlNumber=(BISIS)82613&fileName=152448110714421.pdf&id=11234&source=NaRDuS&language=sr
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/387861
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца