Резултати
еНаука >
Резултати >
Quantitative determination of total anthocyanins and flavonoids in natural products obtained from grapes and malt
Назив: | Quantitative determination of total anthocyanins and flavonoids in natural products obtained from grapes and malt | Аутори: | Atanacković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food | Издавач: | 6th Central European Congress on Food, CEFood 2012 | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 183-188 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84926017222 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/389065 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2741 http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf |
URL: | http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.