Резултати

еНаука >  Резултати >  Quantitative determination of total anthocyanins and flavonoids in natural products obtained from grapes and malt
Назив: Quantitative determination of total anthocyanins and flavonoids in natural products obtained from grapes and malt
Аутори: Atanacković, Milica  ; Cvejić, J.  ; Gojković-Bukarica, Ljiljana  ; Veljović, Mile  ; Despotović, Saša  ; Pecić, S.  ; Gaćeša, B.; Leskošek-Čukalović, Ida 
Година: 2012
Публикација: CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food
Издавач: 6th Central European Congress on Food, CEFood 2012
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 183-188
Scopus-ID: 2-s2.0-84926017222
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/389065
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2741
http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf
URL: http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

2
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.