Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of emulsifiable concentrate (EC) of oregano essential oil on Monilinia spp
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of emulsifiable concentrate (EC) of oregano essential oil on Monilinia spp | Аутори: | Tanović, Brankica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | 5th CASEE Conference 2014 "Healthy Food Production and Environmental Preservation – the Role of Agriculture, Forestry and Applied Biology", Book of Abstracts | Издавач: | Novi Sad : Poljoprivredni fakultet CASEE |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-97-4![]() ![]() |
Колација: | str. 48-48 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/391457 https://ripest.pesting.org.rs/handle/123456789/797 |
Пројекат: | Развој интегрисаних система управљања штетним организмима у биљној производњи са циљем превазилажења резистентности и унапређења квалитета и безбедности хране | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.