Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of emulsifiable concentrate (EC) of oregano essential oil on Monilinia spp
Назив: Effect of emulsifiable concentrate (EC) of oregano essential oil on Monilinia spp
Аутори: Tanović, Brankica  ; Gašić, Slavica ; Hrustić, Jovana  ; Grahovac, Mila  ; Mihajlović, Milica  ; Stevanović, Marija  ; Delibašić, Goran 
Година: 2014
Публикација: 5th CASEE Conference 2014 "Healthy Food Production and Environmental Preservation – the Role of Agriculture, Forestry and Applied Biology", Book of Abstracts
Издавач: Novi Sad : Poljoprivredni fakultet
CASEE
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-97-4 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 48-48
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/391457
https://ripest.pesting.org.rs/handle/123456789/797
Пројекат: Развој интегрисаних система управљања штетним организмима у биљној производњи са циљем превазилажења резистентности и унапређења квалитета и безбедности хране
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.