Назив: | Evaluation of autochthonous lactic acid bacteria as starter cultures for production of white pickled and fresh soft cheeses |
Аутори: | Terzić-Vidojević, Amarela ; Tonković, Katarina; Leboš, Pavunc Andreja; Beganović, Jasna; Strahinić, Ivana ; Kojić, Milan ; Veljović, Katarina ; Golić, Nataša ; Kos, Blaženka; Čadež, Neža;
|
Година: | 2015 |
Публикација: | Lwt-Food Science and Technology |
ISSN: | 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор |
Издавач: | Elsevier, Amsterdam |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 63 br. 1 str. 298-306 |
DOI: | 10.1016/j.lwt.2015.03.050 |
WoS-ID: | 000355027600042 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-84928697239 |
URI: | https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/799 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392050 http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/737 |
Пројекат: | SEE-ERA-NET Plus Project [ERA-195/01] Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана Ministry of Science, Education and Sports of the Republic of Croatia [058-0581990-2007] |
Извор метаподатака: | Migracija |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |