Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of autochthonous lactic acid bacteria as starter cultures for production of white pickled and fresh soft cheeses
Назив: Evaluation of autochthonous lactic acid bacteria as starter cultures for production of white pickled and fresh soft cheeses
Аутори: Terzić-Vidojević, Amarela  ; Tonković, Katarina; Leboš, Pavunc Andreja; Beganović, Jasna; Strahinić, Ivana  ; Kojić, Milan  ; Veljović, Katarina  ; Golić, Nataša  ; Kos, Blaženka; Čadež, Neža;
Година: 2015
Публикација: Lwt-Food Science and Technology
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 63 br. 1 str. 298-306
DOI: 10.1016/j.lwt.2015.03.050
WoS-ID: 000355027600042
Scopus-ID: 2-s2.0-84928697239
URI: https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/799
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392050
http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/737
Пројекат: SEE-ERA-NET Plus Project [ERA-195/01]
Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана
Ministry of Science, Education and Sports of the Republic of Croatia [058-0581990-2007]
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

32
SCOPUSTM
19
OpenCitations
28
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца