Резултати

еНаука >  Резултати >  Dissipation of chlorpyrifos-methyl by Saccharomyces cerevisiae during wheat fermentation
Назив: Dissipation of chlorpyrifos-methyl by Saccharomyces cerevisiae during wheat fermentation
Аутори: Đorđević, Tijana  ; Đurović-Pejčev, Rada  
Година: 2015
Публикација: LWT-Food Science and Technology
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: ELSEVIER, AMSTERDAM
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 61 br. 2 str. 516-523
DOI: 10.1016/j.lwt.2014.12.044
WoS-ID: 000349269400033
Scopus-ID: 2-s2.0-84971524638
URI: https://ripest.pesting.org.rs/handle/123456789/338
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392054
Пројекат: Проучавање биљних патогена, артропода, корова и пестицида у циљу развоја метода биорационалне заштите биља и производње безбедне хране
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.