Резултати

еНаука >  Резултати >  Tehnologije ekstrudirane hrane (opšte karakteristike )
Назив: Tehnologije ekstrudirane hrane (opšte karakteristike )
Аутори: Psodorov, Đorđe ; Slavko Filipović
Година: 2013
Публикација: Ekstrudiranje u proizvodnji hrane za životinje uređeno od strane Filipović, S., Sakač, Marijana
Издавач: Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Novi Sad
Тип резултата: Монографија
ISBN: 978-86-7994-035-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 15-54
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/392450
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.