Резултати
еНаука >
Резултати >
EFFECT OF DIFFERENT DIETARY PROTEIN CONTENT ON PRODUCTION PARAMETERS OF CROSS-BRED FATTENING LAMBS
Назив: | EFFECT OF DIFFERENT DIETARY PROTEIN CONTENT ON PRODUCTION PARAMETERS OF CROSS-BRED FATTENING LAMBS | Аутори: | Aida KAVAZOVIĆ; Almira SOFTIĆ; Teufik GOLETIĆ; Amina HRKOVIĆ-POROBIJA; Dinaida TAHIROVIĆ; Aida KUSTURA; Ružić Muslić, Dragana M. | Година: | 2019 | Публикација: | Proceedings of the X International Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2019”,Jahorina 03.-06. 2019, 1506.-1511. M33 M33 | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/395779 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.