Резултати

еНаука >  Резултати >  EFFECT OF DIFFERENT DIETARY PROTEIN CONTENT ON PRODUCTION PARAMETERS OF CROSS-BRED FATTENING LAMBS
Назив: EFFECT OF DIFFERENT DIETARY PROTEIN CONTENT ON PRODUCTION PARAMETERS OF CROSS-BRED FATTENING LAMBS
Аутори: Aida KAVAZOVIĆ; Almira SOFTIĆ; Teufik GOLETIĆ; Amina HRKOVIĆ-POROBIJA; Dinaida TAHIROVIĆ; Aida KUSTURA; Ružić Muslić, Dragana M.  
Година: 2019
Публикација: Proceedings of the X International Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2019”,Jahorina 03.-06. 2019, 1506.-1511. M33 M33
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/395779
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.