Резултати

еНаука >  Резултати >  Meat quality traits of M. longissimus lumborum from White Mangalica and (Duroc x White Mangalica) x White Mangalica pigs reared under intensive conditions and slaughtered at about 180-kg live weight
Назив: Meat quality traits of M. longissimus lumborum from White Mangalica and (Duroc x White Mangalica) x White Mangalica pigs reared under intensive conditions and slaughtered at about 180-kg live weight
Аутори: Despotović, Aleksandra; Tomović, Vladimir  ; Šević, Radoslav; Jokanović, Marija  ; Stanišić, Nikola  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Hromiš, Nevena  ; Stajić, Slaviša  ; Petrović, Jovana  
Година: 2018
Публикација: Italian Journal of Animal Science
ISSN: 1594-4077 Italian Journal of Animal Science Претражи идентификатор
Издавач: Abingdon: Taylor & Francis Ltd.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. 4 str. 859-866
DOI: 10.1080/1828051X.2018.1443287
WoS-ID: 000456324900005
Scopus-ID: 2-s2.0-85046449592
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1231
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4679
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/396355
Пројекат: Razvoj tradicionalnih tehnologija proizvodnje fermentisanih suvih kobasica sa oznakom geografskog porekla u cilju dobijanja bezbednih proizvoda standardnog kvaliteta (RS-31032)
Provincial Secretariat for Science and Technological Development, Autonomous Province of Vojvodina, Republic of Serbia [142-451-3602/2017]
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

6
SCOPUSTM
2
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца