| Назив: | Meat quality traits of M. longissimus lumborum from White Mangalica and (Duroc x White Mangalica) x White Mangalica pigs reared under intensive conditions and slaughtered at about 180-kg live weight |
Аутори: | Despotović, Aleksandra; Tomović, Vladimir ; Šević, Radoslav; Jokanović, Marija ; Stanišić, Nikola ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav ; Hromiš, Nevena ; Stajić, Slaviša ; Petrović, Jovana  |
Година: | 2018 |
Публикација: | Italian Journal of Animal Science |
ISSN: | 1594-4077 Italian Journal of Animal Science Претражи идентификатор |
Издавач: | Abingdon: Taylor & Francis Ltd. |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 17 br. 4 str. 859-866 |
DOI: | 10.1080/1828051X.2018.1443287 |
WoS-ID: | 000456324900005 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85046449592 |
URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1231 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4679 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/396355 |
Пројекат: | Razvoj tradicionalnih tehnologija proizvodnje fermentisanih suvih kobasica sa oznakom geografskog porekla u cilju dobijanja bezbednih proizvoda standardnog kvaliteta (RS-31032) Provincial Secretariat for Science and Technological Development, Autonomous Province of Vojvodina, Republic of Serbia [142-451-3602/2017] |
М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |