Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of Volatile Compounds of Dry-Cured Meat Products Using HS-SPME-GC/MS Technique
Назив: Characterization of Volatile Compounds of Dry-Cured Meat Products Using HS-SPME-GC/MS Technique
Аутори: Domínguez, Rubén; Purrinos, Laura; Perez-Santaescolastica, Cristina; Pateiro, Mirian; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor  ; Bastianello Campagnol, Paulo Cesar; Lorenzo, José M.
Година: 2019
Публикација: Food Analytical Methods
ISSN: 1936-9751 Food Analytical Methods Претражи идентификатор
Издавач: Springer, New York
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 6 str. 1263-1284
DOI: 10.1007/s12161-019-01491-x
WoS-ID: 000468847900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85069831378
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5080
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/396487
Пројекат: INIAInstituto de Investigacion Agropecuaria (INIA) [CPD2015-0212]
CYTED [116RT0503]
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

153
SCOPUSTM
91
OpenCitations
128
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.