Резултати

еНаука >  Резултати >  Probiotici kao agensi poboljšanja kvaliteta čokolade
Назив: Probiotici kao agensi poboljšanja kvaliteta čokolade
Аутори: Laličić Petronijević, Jovanka G.  ; Jovanka Popov-Raljić  ; Dragojlo Obradović; Zorica Radulović  ; Draženka Komes; Lato Pezo  
Година: 2018
Публикација: Probiotici kao agensi poboljšanja kvaliteta čokolade. XII kongres mikrobiologa Srbije sa međunarodnim učešćem MIKROMED REGIO 2018, Beograd, Srbija, 10-12. maj 2018. Zbornik apstrakata
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 182-182
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/398447
http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/1/7544
URL: http://micromedregio.com/sr
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.