Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Probiotici kao agensi poboljšanja kvaliteta čokolade | Аутори: | Laličić Petronijević, Jovanka G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Probiotici kao agensi poboljšanja kvaliteta čokolade. XII kongres mikrobiologa Srbije sa međunarodnim učešćem MIKROMED REGIO 2018, Beograd, Srbija, 10-12. maj 2018. Zbornik apstrakata | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 182-182 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/398447 http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/1/7544 |
URL: | http://micromedregio.com/sr | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.