Резултати

еНаука >  Резултати >  Volatile profiles of seasoned staves used in Balkan cooperage
Назив: Volatile profiles of seasoned staves used in Balkan cooperage
Аутори: Smailagić, Anita  ; Veljović, Sonja  ; Šolević-Knudsen, Tatjana  ; Natić, Maja  
Година: 2021
Публикација: FoodEnTwin Symposium “Novel analytical approaches in food and environmental sciences”, Book of Abstracts, 16th-18th June, 2021, Belgrade, Serbia
Издавач: University of Belgrade - Faculty of Chemistry
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 39-39
URI: https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/7285
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5301
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/398554
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd) (RS-200051)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) (RS-200116)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца