Резултати
еНаука >
Резултати >
Prevalence, characterization and antimicrobial resistance of Salmonella enterica from pig slaughterhouses in Belgrade

Назив: | Prevalence, characterization and antimicrobial resistance of Salmonella enterica from pig slaughterhouses in Belgrade | Аутори: | Kureljušić, Jasna M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Proceedings of 4th International Congress Food Technology, Quality and Safety, 23-25.10.2018, Novi Sad | Издавач: | Novi Sad: Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-055-1![]() ![]() |
Колација: | str. 265-268 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/398828 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.