Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant and polyphenolic profile of fruit wine made from Oblacinska sour cherry
Назив: Antioxidant and polyphenolic profile of fruit wine made from Oblacinska sour cherry
Аутори: Fotirić-Akšić, Milica  ; Pantelić, Milica  ; Matijašević, Saša  ; Natić, Maja  ; Tešić, Živoslav 
Година: 2014
Публикација: Sustainable production of high-quality cherries for the European market, COST FA 1104. 4th Management Commitee and all Working Group Meeting
Издавач: Francuska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. P32-P32
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/401102
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.