Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj biohemijskog sastava ploda na senzoričku ocenu kvaliteta ploda novointrodukovanih sorti jagode
Назив: | Uticaj biohemijskog sastava ploda na senzoričku ocenu kvaliteta ploda novointrodukovanih sorti jagode | Аутори: | Luković, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Zbornik radova XXI savetovanja o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem | Издавач: | Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet u Čačku, Republika Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-87611-40-5![]() ![]() |
Колација: | vol. 21 br. 23 str. 247-252 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/401904 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.