Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative study of white cabbage, traditional variety and hybrid intended for biological fermentation
Назив: Comparative study of white cabbage, traditional variety and hybrid intended for biological fermentation
Аутори: Cvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Pestorić, Mladenka  ; Filipčev, Bojana  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  
Година: 2014
Публикација: Journal of Applied Botany and Food Quality
ISSN: 1439-040X Journal of applied botany and food quality Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 87 str. 286-290
DOI: 10.5073/JABFQ.2014.087.040
WoS-ID: 000346927700029
Scopus-ID: 2-s2.0-84943600607
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/402060
http://pub.jki.bund.de/index.php/JABFQ/article/view/3009/3588
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/366
URL: http://pub.jki.bund.de/index.php/JABFQ/article/view/3009/3588
Пројекат: Развој и примена нових и традиционалних технологија у производњи конкурентних прехрамбених производа са додатом вредношћу за европско и светско тржиште - Створимо богатство из богатства Србије
Осмотска дехидратација хране - енергетски и еколошки аспекти одрживе производње
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

2
SCOPUSTM
2
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца