Резултати
еНаука >
Резултати >
Role of Mycotoxins in Human Food and Inhibition of Their Producers by Plant-Derived Products
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Role of Mycotoxins in Human Food and Inhibition of Their Producers by Plant-Derived Products | Аутори: | Kocić-Tanackov, Sunčica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Уредници: | Alejandro Cifuentes | Година: | 2020 | Публикација: | Comprehensive Foodomics | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Поглавље у монографији | ISBN: | 978-0-12-816395-5; 978-0-12-816396-2![]() ![]() |
Колација: | vol. 3 br. 06 str. 62-86 | DOI: | 10.1016/B978-0-08-100596-5.22831-X | Scopus-ID: | 2-s2.0-85118522665 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/402276 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.