Резултати

еНаука >  Резултати >  Kvalitet i bezbednost svinjskog mesa sa stanovišta potrošača
Назив: Kvalitet i bezbednost svinjskog mesa sa stanovišta potrošača
The quality and safety od pork meat from the consumer
Аутори: Glamočlija, Nataša M.  ; Prokopljevic M; Popovic Lj; Glisic M.; Lovrenovic M; Janjić, Jelena M.  ; Bošković, Marija D.  
Година: 2015
Публикација: 20. Jubilarno godišnje Savjetovanje doktora veterinarske medicine Republike Srpske/BIH sa međunarodnim učešćem, Banja Luka, 11 - 14. jun, 2015
Издавач: Banja Luka : Veterinarska Komora Republike Srpske
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 50-51
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3873
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/403335
Пројекат: Одабране биолошке опасности за безбедност/квалитет хране анималног порекла и контролне мере од фарме до потрошача
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца