Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of salicylic acid on the development of induced heat tolerance in potato (Solanum tuberosum L.)
Назив: Effect of salicylic acid on the development of induced heat tolerance in potato (Solanum tuberosum L.)
Аутори: Nemanja Vukašinović; Dragićević, Ivana  ; Savić, Jelena  ; Oljača, Jasmina  ; Momčilović, Ivana  
Година: 2011
Публикација: 19th Symposium of the Serbian Plant Physiology Society
Издавач: Serbian Plant Physiology Society & Institute for Biology Research »Siniša Stanković«, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-912591-1-2 (SPPS) ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 102-102
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/404407
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.