Резултати

еНаука >  Резултати >  Primena emulgatora, namenskih masti i proteina u proizvodnji čokolade i krem proizvoda – osvrt na desetogodišnju saradnju sa uljarskom industrijom Srbije
Назив: Primena emulgatora, namenskih masti i proteina u proizvodnji čokolade i krem proizvoda – osvrt na desetogodišnju saradnju sa uljarskom industrijom Srbije
Аутори: Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Zarić, Danica  ; Zoran Nikolovski; Vladimir Šarac; Suzana Aleksić
Година: 2019
Публикација: Zbornik radova, 60. jubilarno savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 16-21. jun 2019.
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-099-8 Претражи идентификатор
Колација: vol. 60 br. 60 str. 217-224
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/405199
URL: http://www.indbilje.co.rs/wp-content/uploads/2019/06/Proizvodnja-i-prerada-uljarica-60-sa-reklamama.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.